Depression

Vi har her i huset stor erfaring med behandling af depressioner fra klinisk arbejde i mange år i psykiatrien.
En depression kan vi sammen gøre noget ved, selvom du føler og oplever depressionen som et sort hul det er svært at komme op af.

Når man bliver ramt af en depression, er Lysten som regel det første man mister, dernæst kan det være ens Energi og Tristheden opstår.
Når man så sidder der uden Lyst til at gøre noget, ingen Energi til at gøre det med og bare føler sig Trist, så har man mistet en relativ del af sin motivation for at gøre noget; det være sig lave mad, gå på arbejde eller smøre en madpakke.
Som følge heraf, begynder man oftest at Bebrejde sig selv for ikke at gøre dette eller hint, ens Selvtillid falder markant og man bliver i tvivl om ‘Kan jeg noget?’.
Dette forstærker depressionen og Tristheden, og man føler sig tungere, mere energiforladt og Søvnen forstyrres ofte af Tanker der er negative. Måske man spiser mere og Tager på, for at få noget energi, eller man Taber sig fordi man mister Lysten til mad.
Ens Negative Tanker om sig selv kan begynde at køre i ring, eller myldre frem med Selvbebrejdelser, og man kan begynde at overveje Selvmordet, da man bare føler og tænker at man er til besvær for andre, selvom dette ikke er sandt.

Heldigvis kan Du og Dine nærmeste gøre en hel del for at komme ud af depressionen og komme tilbage til livet.
Og det kan vi hjælpe dig med, at komme tilbage til livet, – gennem depressionen samt lære at forebygge og takle dens forvarsels-symptomer, hvis den skulle prøve at komme igen.

Depression
Vestre Gade 6H, 1. sal
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 3029 7676